Home
Prevence a školení

Popis kategorie Prevence a zásahy....



ARO 328 TD Tisk Email

Na konci léta bylo do výjezdu zařazeno nové vozidlo ARO 328 TD. Nahradilo naše původní vozidlo ARO 234 z roku 1995. To nám již nevyhovovalo hned z několika důvodů. Jednak stářím, spotřebou (obsah 2,5 l benzín) a především velikostí a spolehlivostí.

Celý článek...
 
Den pro zdraví Tisk Email

SZŠ a VZŠ 5. května pořádala již tradiční Den pro zdraví. Po celé škole představilo několik organizací své preventivní či na zdraví zaměřené programy. Namátkou PČR, HZS, MP, ZZS, dodavatelé zdravotnických pomůcek a vybavení a další. Jednotilvé studijní obory této školy (záchranáři, sestry, dietní sestry, porodní asistentky, atd.) zde předvedly své dovednosti a aktivně zapojily příchozí nívštěvníky. Akce byla zaměřena především na žáky základních a středních škol.

Celý článek...
 
Slavnostní otevření lezeckého polygonu Tisk Email

Naše jednotka byla, vzhledem k dlouhodobé spolupráci, pozvána firmou Singing Rock na slavnostní otevření lezeckého polygu. Zde jsme předvedli v průběhu dvou dnů několik ukázek záchrany pomocí lanové techniky.

Celý článek...
 
Školení práce ve výškách Tisk Email
O tomto víkendu proběhlo již po několikáté školení specialistů pro práci ve výškách. Tradičně se první den a část druhého dne věnoval praktickému nácviku. Důraz ve výcviku byt věnován na správné jištění a kotvení, postup na laně a v neposlední řadě řešení několika mimořádných situací. Druhý den proběhla teoretický výuka a na závěr zkoušky. Ty se zkládaly z písemného testu a praktické části. Všichni frekventanti závěrečnou zkoušku úspěšně složili.
 
Valné shromáždění Tisk Email
V sobotu 31.1.2009 proběhlo jako každý rok valné shromáždění občanského sdružení. Byla zhodnocena činnost za předešlý rok. Zveřejněna výroční správa a informace o čerpání grantu. Taktéž byl představenstvem předložen plán na tento rok.
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 5 Další > Konec >>

Strana 5 z 5

Náhodný obrázek

(c)2009 Hasici-Rescue ; Powered by Joomla!