Home Zásahy
Zásahy
Pád ze sklaní plotny Tisk Email

Jednotka 4.6. ve 20:04 zasahovala u pádu horolezce ze skalní stěny v Praze na Hlubočepských plotnách. Zraněná osoba byla po pádu při vědomí, fraktura LHK a susp. páteř. Po zajištění osoba transportována z rokle a následně z nepřístupného terénu po drážním tělese k vozu ZZS. Asistence PČR a HZS při transportu. Příčina nehody: špatně zkontrolovaná délka lan před slaněním a absence zajišťovacích uzlů!!!

pozary.cz

 
Záchrana osob Tisk Email

Jednotka byla povolána k záchraně dvou žen (ročník 1928 a 1953) z chaty odříznuté rozvodněným Záhořanským potokem od komunikace. Osoby byly transportovány pomocí lanového traverzu přes rozvodněný potok. V okolí je jen těžko přístupný terén - rokle. Starší žena byla pro svůj zdravotní stav transportována v nosítkách. Druhá pak v evakuačním postroji.

Celý článek...
 
Houseboat Tisk Email
V podvečer 2.6.2013 jsme provedli kotvení houseboatu na suchu ve Smíchovském přístavu proti stržení vodou. Voda dosáhla čáry ponoru a v současné době houseboat plave bezpečně ukotven.
Na žádost MÚ Petrov a MÚ Jílové u Prahy jsme připravení transportovat odříznuté osoby z chat v roklích a na skalách.
 
Zřícení stropu v Močálce Tisk Email

Jednotka ve spolupráci s HZS byla nasazena na průzkum podzemního prostoru Močálka, kde došlo po vydatných deštích ke zřícení stropu. Po příjezdu na místo bylo zjištěno podezření na možný výskyt osob.

Celý článek...
 
Pátrání po K.P. v Praze Tisk Email

Jednotka byla na žádost Policie ČR nasazena do pátrání po osobě K.P. Po dobu dvou dnů jednotka zasahovala v lokalitách vytipovaných PČR s předpokladem možného výskytu pohřešované osoby.

Celý článek...
 
<< Začátek < Předchozí 1 2 3 4 Další > Konec >>

Strana 1 z 4

Náhodný obrázek

(c)2009 Hasici-Rescue ; Powered by Joomla!